Värmdö Freestyle Mogul Team

samarbetspartners

GEMENSKAP - GLÄDJE - SÄKER - UTVECKLING

STORT TACK ALLA SAMARBETSPARTNERS

Att hitta sponsorer är ett arbete i det tysta men så betydelsefullt för föreningen. Då allt arbete inom föreningen bedrivs ideellt och därmed utan ersättningar så är behovet av ekonomiskt stöd utifrån stort. Vi är Sveriges största puckelklubb så när vi själva kommer till en tävling blir det en hel del startavgifter som ska ut. Då de andra klubbarnas åkare är förhållandevis få så blir intäkterna också därefter när vi själva står för tävlingsarrangemanget, vår viktigaste inkomstkälla efter våra medlemsavgifter. Vi söker därför regelbundet alla dem som har möjlighet att sponsra och som kan bidra på något vis till vår verksamhet. Vi är så glada för all hjälp från våra sponsorer. De gör verkligen en stor skillnad i vårt arbete och alla bidrag, stort som smått, mottages med tacksamhet.
Så stort tack än en gång till er alla för all lunchmat på vår avslutningshelg i Tandådalen, borrmaskiner & kom-radio mm i backen, träningsutrustning att variera träningen med, att våra åkare får använda gymutrustning, konferensrum med mat i vacker miljö mm. 

De arbetas även en hel del med ansökningar för olika typer av bidrag. Dessa kan vara förhållandevis omfattande och innebär även redovisning hur det kommit till nytta i föreningen. Mellan fem till tio olika bidragsansökningar sker årligen.

Tävlingsformen som inkluderar både träning & tävling för alla

Allt inom murning, fasad- & grundputsning i StorStockholm

Digitaltryck i Nacka/Värmdö. Snabb leverans och konkurrenskraftiga priser.

Sjukgymnastikmottagningen med rehab & träning i Saltsjöbaden och som hjälper Dig med alla typer av muskel- samt ledbesvär eller om Du vill förebygga dem.

Maxi ICA Stormarknad Värmdö – Allt Du behöver för vardagsmat och fest, färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark & mycket mer – under ett tak!

Företaget som skapat snabbare, smartare, mer effektiva & pålitliga lösningar för tv-sändningar och media-industrin!

Företaget som utför allt i branschen: Plåttak, Tegeltak, Papptak, Takmålning, Takskydd, Snöskottningsavtal mm!

Det lilla företaget med den breda kunskapen och stora kontaktnätet för allt inom event!

Vi skräddarsyr och projektleder alla varianter av möten, från idé till genomförande.

Vi skapar det personliga mötet i kombination med spetskompetens inom digital kommunikation och mediaproduktion.

CyberPhoto AB är i dag en av Skandinaviens största och äldsta leverantörer av fotografisk utrustning.

Kliniken mitt i City som med stort engagemang tar sig an arbetsrelaterade besvär, fritids- & idrottsskador via sina välmeriterade naprapater, fysioterapeuter/sjukgymnaster & kiropraktorer!

Vi monterar fasadställningar, hissbryggor, väderskydd, combisafe, byggstaket,   hängställningar och utstickarställningar.

Vi är en liten men seriös aktör i kranbilsbranchen som tillhandahåller personlig service och direkt kontakt med både förare och underentreprenörer.

Din totalpartner för Hjärtstartare, HLR och Första Hjälpen

VI ARBETAR FÖR BARN & UNGAS HÄLSA!

BIDRAG FRÅN FÖRETAG / SPONSRING

”VFMT:s vision är att skapa världens bästa utvecklingsmiljö för våra åkare”

 

Vill du som företagare eller din arbetsgivare vara med och sponsra detta, kontakta Ivannia Liljebäck Hult för sponsorförslag:
ivannia.liljeback@gmail.com eller via messenger.

Alla bidrag är såklart välkomna men stora och långsiktiga samarbeten vore otroligt tacksamt.

Stort Tack för ALLA bidrag!

BIDRAG FRÅN DIG SOM PRIVATPERSON

”VFMT:s vision är att skapa världens bästa utvecklingsmiljö för våra åkare”


Vill du som privatperson vara med och sponsra detta? Det finns nämligen alltid något som man kan bidra med. Inget är för litet. Många saker står på önskelistan som fler radioapparater, mössor, tröjor, vimplar, tillgång till konferensrum, alla typer av träningsutrustning från kinahattar och medicinbollar till spadar mm. Du kan bidra både med saker eller via swish, det som passar bäst.

 

  Klubbens swish: 123 01 121 77 
Stort TACK för ALLA bidrag!

KONTAKT