Värmdö Freestyle Mogul Team

HUR DITT BARN ÄR FÖRSÄKRAT

GEMENSKAP - GLÄDJE - SÄKER - UTVECKLING

Svenska Skidförbundets Idrottsförsäkringar i Folksam

Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Skidförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Den ger ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning eller tävling. Idrottsförsäkringen genom ditt förbund gäller i samband med träning, tävling, match, turnering och under resor till och från dessa aktiviteter.

Tilläggsförsäkringar - Folksam

Även en bra idrottsförsäkring kan behöva kompletteras utifrån de behov just du har. Denna ingår inte i din medlemsförsäkring utan denna behöver du i så fall själv teckna separat. Här kan du läsa mer detaljerat om vad som ingår i Folksams tilläggsförsäkring.

ELITFÖRSÄKRING - FOLKSAM

Som elitidrottare kan du behöva en försäkring som snabbt ger rätt vård om oturen är framme. Många har en försäkring i kollektivavtal, genom laget eller föreningen. Folksam Elitidrottsförsäkring kan anpassas efter dina behov och därför tecknar man den själv. Gäller dygnet runt, året om. Gäller både vid olycksfall och sjukdom. Vårdkostnadsförsäkring – välj var du vill ha vård – som tillval. Om man vill ha en mer omfattande försäkring se vidare Elitförsäkring.

DITT BARNS FÖRSÄKRING GENOM MEDLEMSKAP I GF WERMDÖ

     

Genom GF Wermdö är ditt barn försäkrat genom Pensum.