Värmdö Freestyle Mogul Team

Vår invigning av LiMo – en återblick!

Ett stort tack till alla er som var med och bidrog till vår fantastiska invigning av LiMo, Lillsved Tränings- & Freestylearena den 3 september 2022. Nu är den på plats efter fyra års arbete. Vi hade aldrig klarat av detta utan våra åkare & familjer i klubben, alla företag som bidragit både till både byggnationen samt invigningsdagen, Allmänna Arvsfonden samt RF SISU, Värmdö Kommun samt inte minst vårt fina samarbete med Lillsved Idrottsfolkhögskola. Tack alla ni för en oförglömlig invigningsdag!

Redan dagen efter hade vi vårt första träningsläger för alla intresserade puckelklubbar i Sverige. Nästa läger blir om ytterligare 14 dagar med våra åkare födda 2007 och äldre, våra skidgymnasium från Gustavsberg samt Järpen samt B-landslaget. Den veckovisa träningen för alla i VFMT är påbörjad sedan länge. Nu är vi igång på riktigt!

Nästa projekt blir att förverkliga drömmen om få möjligheten att rusta upp ett eget klubbhus intill hoppet & trampolinerna där våra åkare kan hänga och umgås, grilla och äta lite gott och bara vara i anslutning till våra träningar och läger.